Design og håndverk

DH - hva kan jeg bli?

Se nyhetsbrev her.

Du kan velge om du vil utdanne deg til yrker som interiørkonsulent, utstillingsdesigner, gull- og sølvsmed, frisør, smed, blomsterdekoratør, seilmaker og mange flere. Du kan også velge å la DH bli en praktisk-estetisk vei til studiekompetanse ved å ta påbygg siste året.

Praktiske erfaringer er sentralt for at du skal opparbeide deg fagkompetanse. Gjennom å arbeide med virkelige oppdrag for bedrifter og organisasjoner, settes teori og praksis sammen på en virkelighetsnær måte.

Du lærer å disponere egen tid og å jobbe med kreativ problemløsing. Du har få lekser, men flere prosjekter har deadline hvor du må jobbe til du er ferdig.

Gjennom oppdrag for organisasjoner og næringsliv vil du utvikle kompetanse i det å kommunisere med medelever, veiledere, oppdragsgivere og andre samarbeidspartnere.

Vg1

Vg2

Vg3

Elvebakken tilbyr

• Flinke lærere
  • Samarbeid med kreativ bransje
  • Oppdatert programvare og Mac
  • 3D-teknologi
  • Store verksteder
  • Tilgang til auditorium og  fotostudio
  • Mulighet for generell studiekompetanse
  • Prosjektorganisert skolehverdag
  • Et fantastisk revymiljø der du kan prøve ut dine ferdigheter innen design, søm og scenografi

Kjersti Normann

Avdelingsleder,

Kreativ avdeling

Send mail

Fra tidligere elever

"Jeg lærte det grunnleggende som Photshop, Indesign, plantegninger, oppriss, bruk av målestokk. Dette er mye jeg har bruk for på produktdesign også. Jeg tror det var en fordel å gå DH for å komme inn med opptaksprøver på videre studier i produktdesign. Tegning er også viktig siden opptaksprøvene gikk mye ut på å tegne for hånd."

- Thea Montverde Haakonsen, produktdesigner

Sjekk ut hva du kan bli her!

Her er en film fra et event med elever fra DH som jobbet med The Flying Culinary Circus på DogA.