Interiør og eksponeringsdesign

Fotostyling

Vg2 Interiør og eksponeringsdesign:

Fullført og bestått Vg2 Interiør og eksponeringsdesign kvalifiserer for videre utdanning innen interiør, eksponeringsdesign eller bli lærling i profileringsdesign.

Her lærer du om utforming av rom og utstilling: idéutvikling, tegning, modellbygging, og installasjoner i full størrelse. Du lærer å presentere eget arbeid på en profesjonell måte gjennom ulike presentasjonsteknikker og digital programvare som InDesign, Photoshop og Illustrator. Elevene jobber individuelt og i grupper, med ulike oppgaver og oppdrag fra reelle kunder. Les mer på  Vilbli.no om interiør og eksponeringsdesign

Vg3 Interiør:

Bestått vg3 interiør gir yrkestittelen interiørkonsulent.

På Vg3 Interiør videreutvikler du din faglige kompetanse fra vg2. Vi jobber med planlegging og utforming av ulike typer rom for hjemmemiljø, kafeer, kontorlokaler og liknende.

Interiørkonsulenten jobber med å kombinere materialer, møbler og farger tilpasset ulike kunder og miljøer.  Kommunikasjon, presentasjon og dokumentasjon av egne arbeider overfor oppdragsgivere er også sentrale tema. 

Vg3 Eksponeringsdesign:

Bestått vg3 eksponeringsdesign gir yrkestittelen utstillingsdesigner.

Utstillingsdesigneren jobber med utforming, produksjon og montering av utstillinger for ulike målgrupper. Utstillingsdesigneren bruker ulike teknikker tilpasset oppdragene. Kommunikasjon, presentasjon og dokumentasjon av egne arbeider overfor oppdragsgivere er også sentrale tema. Vi jobber med design og produksjon av vindusutstilling, styling, museumsutstilling, installasjon, messestand, events med mer.