Studieforberedende Medier og Kommunikasjon.

Det er flere millioner grunner til at det er lurt å lære seg litt om hvordan mediene fungerer

4K er mer enn et filformat: Kommunikasjon, kreativitet, kritisk tenking og kollaborering – eller samarbeid – er nøkkelkompetansene for fremtiden uansett karrierevalg. På medier og kommunikasjon trener elevene nettopp dette. Målet er å utdanne elevene til å bli kreative, kritiske, løsningsorienterte og unge mennesker som kan samarbeide med andre – og finne svaret på gåter som "Hva skal vi leve av når olja tar slutt?" eller "Hvem skal kvalitetsikre nyhetene når ingen lenger betaler for dem?".

SE MK-FILMEN laget av Rocketlønsj UB

Informasjonbrosjyre om nye studieforberedende medier og kommunikasjon og nye studieforberedende kunst, design og arktitektur finner du her.

Og her finner du oversikt over beskrivelse av ulike yrker og krav til fag.

Og her finner du oversikt over beskrivelse av ulike yrker og krav til fag.