Emax Norge 2018

 

«Emax har lært meg at alle kan få til det de vil så lenge de tør å tro på det og tar steget. Det er en lærdom jeg skal ta med meg videre, og jeg er utrolig takknemlig for ALLE de engasjerte og flotte menneskene jeg har fått møte»., sier Saranjan Anpalagan.

5.-9. august samlet Innovasjon Norge 100 unge mellom 18 og 25 år som ville utvikle talent og egenskaper for å starte og lede egen bedrift. Samlingen foregikk på Høgskolen Innlandet på Lillehammer.  

- Hver sommer arrangeres det politiske ungdomsleirer der deltakerne lærer om politikk, samfunn og ledelse. Dette er vår versjon for de som vil skape og utvikle Norges fremtidige globale selskaper, sier Pål T. Næss, direktør for Gründere og oppstartbedrifter i Innovasjon Norge. 

- Mange unge ser på bærekraftmålene som en selvfølgelig og forretningsmessig lønnsom del av det å starte bedrift. I fjor hadde vi ikke som et krav at idéene som ble presentert måtte være bærekraftige, men samtlige av løsningene svarte allikevel på ett eller flere av FNs bærekraftmål, sier prosjektleder for Emax, Ove Haaversen-Westhassel. 

Luvleen og Zuhayr sier:  «Emax Norge 2018 var kjempegøy! Fire dager vi aldri kommer til å glemme, en fantastisk gjeng vi vil savne. Å delta på Emax har gitt meg mange erfaringer som jeg vil ta med meg videre, og den store drømmen om å utvikle en egen bedrift er større enn før jeg dro til Lillehammer. Jeg anbefaler alle mellom 18 – 25 år til å søke på Emax Norge, for det er noen dager du sent vil glemme.

På bildet: Øverst fra venstre: Zuhayr Abdi, Luvleen Kaur, Øyvind Strøm, Saranjan Anpalagan & Emilie Fleischer.

Nederst fra venstre: Daniel Uzzaman & Andrè Egeli.

Ikke med på bildet: Maiuran Loganathan

 

Her har du årets programliste: https://issuu.com/emaxevent/docs/emax_norge_folder_interaktiv

Litt mer informasjon om Emax Norge 2018: https://www.innovasjonnorge.no/no/nyheter-liste/2018/100-unge-grunderspirer/

Eller https://www.innovasjonnorge.no/emax