Festforestilling for VG3-elevene på Elvebakken

skoleavslutning

Tirsdag 16. juni er det festforestilling for Elvebakkens elever i Vg3 i Oslo konserthus. Først fredag ettermiddag fikk vi tillatelse til å gjennomføre arrangementet, men bare med 200 personer i salen om gangen. Det betyr at vi må dele opp i tre forestillinger og at bare elever og kontaktlærere, ikke foreldre blir invitert i år. Det blir ikke utdeling av vitnemål, men klassevis samling etter forestillingen. Elevene har fått beskjed om at de er inndelt slik:

3PBGENAB, 3STA, 3STB, 3STC, 3UTSA og 3INTA har forestilling klokken 13.00

3STD, 3STE, 3STF, 3STG og 3STP har forestilling klokken 16.00

3KDAA, 3KDAB, 3MKSA, 3MKSB, 3MKSC har forestilling klokken 19.00

Forestillingen blir streamet til Elvebakkens Youtube-kanal slik at foresatte kan få sett på. Følg denne lenken og velg riktig show:  https://www.youtube.com/channel/UCpcct-QAG8JxIR3lFPcWKgA/videos?view=2&flow=grid

Sendingen starter 15 minutter før forestilling. Det vil være mulig å se sendingen som opptak i etterkant.