Takk for tiden sammen og god sommer!

Andrea i Konserthuset 2017

Konserthuset var stappfullt av festkledde og høytidsstemte elever, foresatte, søsken, venner og besteforeldre som markerte at 13 års skolegang var over. Rektor Per Solli snakket varmt om ungdommen og takket for tiden vi har hatt sammen. Det handler om å bli den man vil være. Talen fra foresatte ble erstattet med vakker sang om hvordan vi voksne elsker våre barn uansett hva som skjer, og at vi alltid vil være der. Gabriellas sång ble fremført med et herlig blandakor bestående av lærere og elever som skinte om kapp. En norsk, spesialutgave av Wear Sunscreen ga gode råd med på veien. Livet blir ikke alltid som man har tenkt. Som gammel ser man at de problemene man hadde som ung, ikke var så viktige på lang sikt. Men uansett hva som skjer - bruk solkrem!