Hovedseksjon

God sommer!

Rektor Camilla Hauren Leirvik

Sommerhilsen 2022

Da er skoleåret 2021/2022 over og sommerferien er foran oss. Nok et annerledes år er lagt bak oss, men sammen har vi lykkes godt med å finne løsninger og nå våre mål. I år vil ikke eksamen påvirke elevenes resultater, og alle har fått gode muligheter til å jobbe spesifikt med å oppnå de resultatene de har ønsket seg. Dette har ført til et resultat for skolen samlet som er veldig bra, og at rekordmange har fullført og bestått videregående skole på Elvebakken våren 2022.

Sammen har vi fått til mye i fellesskap dette skoleåret. Det har vært utrolig godt å sammen finne veien til vår nye normal. Revyen ble gjennomført med full aktivitet, temauka ble stor suksess, elevlagene har hatt stor aktivitet, GullE lagde et fantastisk show for alle, for å nevne noe. Alle små og store felles aktiviteter dere har bidratt til er med på å gjøre skolen vår til noe mer…

Den siste uken har vi også gjennomført verdige og flotte avslutninger for alle våre elever. Det har vært både vemodig og fint å sette gode punktum for dette skoleåret. Våren 2022 har på sett og vis vært en periode der elever og ansatte har tatt tilbake skolen etter pandemien.

For alle våre elever som skal fortsette sin skolegang på Elvebakken høsten 2022, gleder vi oss til å møte dere igjen og fortsette sammen mot felles mål.

For våre elever som er avgangselever, venter nye utfordringer. Mange skal videre på studier, noen skal ut i lære og noen skal ta en pause å gjøre helt andre ting. Jeg håper dere har fått med dere mye fra tiden på Elvebakken og ønsker dere lykke til med de valgene dere har tatt.

Vitnemål og kompetansebevis:

Vitnemålene blir i år ikke sendt i posten, men må hentes her på skolen om du ikke hentet det på avslutningen. Hvis du ikke har anledning til å hente dem innen 1. juli, kan du hente dem til høsten. Du får sms nå det elektroniske vitnemålet er lastet opp i vitnemålsdatabasen. Det er viktig at du sjekker at alt stemmer og tar kontakt med dokumentasjonsansvarlig, Hanne Merete Nilsen hvis det er noe som må rettes. De som ikke har fått sitt kompetansebevis kan også hente dette på skolen før 1. juli. I perioden 3.juli til 7. august må man kontakte Utdanningsetaten direkte ved spørsmål om vitnemål.

Skolen vil være bemannet hver dag til og med 1. juli, og fra 8. august. Dersom du ikke har fått levert alle bøker eller tømt skapet ditt, ber vi om at dette gjøres innen 1. juli.

Oversikt over oppmøte første skoledag 22. august blir lagt ut som eget oppslag på skolens hjemmeside.

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god sommer og takke for tiden sammen dette skoleåret!

Camilla Hauren Leirvik