Har du lastet ned meldingsappen?

Last ned meldingsappen

Den nye appen er en del av meldingsverktøyet i Skoleplattform Oslo. Det betyr at meldinger som sendes og mottas via appen, også kan ses i Portalen i Skoleplattform Oslo (pålogging via skolens nettside).

Enklere pålogging og bedre oversikt

I Skolemelding kan du logge deg på med en firesifret kode, som du velger selv. Første gang du bruker appen må du logge deg inn via ID-porten, og lage en egen PIN-kode. De neste gangene du bruker appen, trenger du bare oppgi PIN-koden din.

Appen gir mulighet for pushvarslinger, slik at du får varsel på telefonen/nettbrettet om at "Du har fått en ny melding" når skolen har sendt deg noe.

Slik laster du ned appen

Last ned Skolemelding til telefon eller nettbrett. I AppStore/Google Play søker du opp appen "Skolemelding foresatte".

Slik logger du deg på

Første gang du logger på, bruker du ID-porten. Det er samme pålogging som til Skoleplattform Oslo eller nettbank. Du får beskjed om å lage en firesifret PIN-kode. Deretter bruker du PIN-koden når du skal logge deg på.

Kan fortsatt motta meldingene på e-post

Vi oppfordrer alle til å laste ned appen, fordi det gir et godt overblikk over beskjedene fra skolen. Hvis du likevel ikke ønsker å laste den ned, kan du fortsatt motta meldingene fra skolen på e-post. Du kan også lese meldingene i portalen i Skoleplattform Oslo.

Hvis du ønsker å skru av den automatiske videresendingen av meldinger til e-post, kan du gjøre det i appen eller i Portalen under Min profil.