Havet i Operaen

Velvetbelly Lanternshark

Elvebakkenelev Eivind Møen vant Ocean Space Race med selvlaget ubåt i vår. Denne fikk han også vist Kongen tidligere i år på Rederiforbundets konferanse Tenk Hav. Leah Kristoffersen Larsen og Julia Sørgaard promoterte sitt nylagede elevlag RENT HAV REN FRAMTID som ble startet i høst.

Statsminister Erna Solberg snakket varmt om hvordan Norge bidrar til bevaring av havet, selv om Trump ikke er med på laget. Maren Hjorth Bauer fra Katapult Ocean la frem hvordan nystartede aktører kan få gjennomslag for ideene sine, og hvordan hun hjelper dem til å etablere seg. Terje Wahl fra Norsk Romsenter viste hvordan satelitter hjelper til med å se havets tilstand, mens Siri Kalvig presenterte prognoser for fremtidens arbeidsmarked. Pia Ve Dahlen som har startet Passion for Ocean sammen med Rebekka de Leon, holdt en fantastisk og autentisk avslutning!