Lørdagsskole er blitt en tradisjon!

Robotløp i kantinen

Elever har redesignet klær, laget linotrykk, lært fototeknikk, gamet, vært med på forkurs i medisin og lært å legge gips på hverandre. Andre har laget forslag til kampanjer om miljø og lært om hva som egentlig skjer i USA? Flere har funnet ut hva superledere er godt for, og noen har lett fram optimismen når det virker som om verden går til helv***

Lørdagsskole arrangeres to ganger i året, om høsten og våren. Elvebakken arrangerte i år lørdagsskole for fjerde gang og oppslutningen var rekordstor.Hele 200 elever møtte klokken ti lørdag morgen. Det er også en flott mulighet til å bli kjent på tvers av klasser og studieprogram. Vi har nå begynt planleggingen av neste lørdagsskole som blir i februar. Vi kan nå trygt si at lørdagsskole er blitt en tradisjon på Elevebakken.

Se filmen fra dagen, laget av elever på Medieproduksjon her

lunsj i kantinen

sko