Lørdagsskolen er endelig tilbake

Nanoteknologi

Nærmere 200 elever møtte opp til en annerledes skoledag og det på en lørdag. Dette var første Lørdagsskole siden våren 2020, så det var spesielt fint å få muligheten til å gjennopta det som har blitt en tradisjon på Elvebakken.

Etter en felles kick-start i audotoriet med lærer Ola Eggen sitt noe annerledes kunstforedrag, gikk elevene til sine kurs. I år fikk elevene velge mellom ti forskjellige kurs. På forkurset i medisin med to tidligere Elvebakken elever, nå medisinstudenter, sydde de i banan og på svineknoke i tillegg til blodtrykksmåling. Lærer Heidi Ree arrangerte prøverettssak. Elever fikk også prøve seg på akttegning med en modell som var fysisk på skolen.  John Andre Louisons kurs i nanoteknologi med zalo, roser og brokkoli, ble det også mange flotte bilder av. Elektrofagslærer Vidar kurset elever i programmering av roboter, og norsklærer Kjetil Havnevik fikk en gruppe elever som jobbet med adaptasjon fra novelle til film. I tillegg ble det arrangert kurs i E-sport, 3D modellering, fiksefest i nye Makerspace, linotrykk og fotografering.

Takk til alle lærere og studenter som holdt kurs, og til elever som var med. Neste lørdagsskole arrangeres i februar 2022!