Viktige dager på Lunde!

Lunde 2017

I to uker har tilsammen 550 førsteklassinger blitt busset ut i puljer til leirstedet Lunde rett utenfor Oslo for å tilbringe et døgn sammen. Rådgivere, tidligere elever, gymlærere og kontaktlærere loser alle gjennom et eget utarbeidet opplegg. Det handler om å skape en felles forståelse av hvordan vi alle er med på å bidra til å lage bra dager sammen.

Alle påvirker vi hverandres liv. Det er viktig å være bevisste på hva det innebærer. Hvilke verdier styrer vi etter?  Vi kan ta ansvar for oss selv. Vi kan vise andre respekt. Vi kan bry oss. Det handler om hvem vi vil være som mennesker.

Mange synes det er litt skummelt å reise ut i det blå med en masse nye ansikter og overnatte. Men når elevene drar hjem, tar de med seg mange gode minner og øyeblikk fra et intenst døgn. Som varer lenge.