Ny rektor på Elvebakken

Rektor Camilla Hauren Leirvik

Som ny rektor på Elvebakken vil jeg få ønske deg varmt velkommen til Åpen Dag. Jeg er utrolig glad for å ha fått muligheten til å jobbe på en skole som er så modig og mangfoldig som Elvebakken er. Det er spennende å følge denne skolen inn i et nytt tiår med nye læreplaner og nye muligheter.

Elvebakken har et bredt utvalg utdanningsprogram og et stort fagtilbud som byr på smarte og morsomme fagkombinasjoner. Du kan for eksempel ta kunstfag eller mediefag og få realfagskompetanse. Eller du kan velge realfag og allikevel ta psykologi, kunstfag eller mediefag. Fra høsten 2020 starter vi et splitter nytt utdanningsprogram: Informasjonsteknologi og medieproduksjon. Her tilbyr vi både et yrkesfaglig program og et 3-årig løp som gir studiekompetanse.

Elevene på Elvebakken kommer fra mer enn 60 ungdomsskoler i hele Oslo. Happenings, elevlagene, elevrådet, kunst, kultur og revy er en viktig del av skolehverdagen. Det gir et veldig bra elvemiljø hvor du treffer folk med mange forskjellige interesser. Elvebakken har også lang tradisjon for å være en ja-skole. Det betyr at vi vil at du som elev skal være med på å utvikle skolen. Vi har tradisjon for å strekke oss langt for å kunne si ja til ideer og forslag.

På Elvebakken vil vi at elevene lærer å jobbe selvstendig og kan tilegne seg ny kunnskap. Dette er viktig for å lykkes i arbeidslivet, på universitetet eller med høyere utdanning. Vi ønsker også at skole skal ligne mest mulig på den virkeligheten du vil møte senere. Derfor samarbeider vi gjerne med eksterne partnere, tar reelle oppdrag og har god kontakt med både høyere utdanning og arbeidsliv.

Lykke til med valg av videregående - du har mange muligheter for fremtiden.

Vennlig hilsen Camilla