Utstilling på Fotogalleriet

Å stupe på grunt vann

Å stupe på grunt vann er nettopp det vi håper ikke skal skje når 12 elever fra 2. klasse Medier og Kommunikasjon ved Elvebakken Videregående Skole skal sette opp denne utstillingen på Fotogalleriet.

Utstillingen gir et unikt innblikk i tankene til en gruppe vidt forskjellige kunstnere som har kastet seg utfor, uten å vite hvor dypt vannet er. I en tilsynelatende feilfri ungdomskultur hvor alt vi utrykker blir nøye planlagt, er dette et friskt pust fra dages unge lovende.

Elevene har selv hatt produsentansvar for utstillingen, som innebærer blant annet kuratering, formidling, montering, jakt etter badekar på finn.no og nakenposering i fotostudio. De har rett og slett kastet seg utfor kanten, og nå er det på tide å se hvor dypt det er.

Kunstnere:
Herman Engdahl
William Weng
Sigurd Skeidsvoll
Sunniva Hestenes
Haldis Hognestad Hasler
Joachim Michelsen Kvaleng
Camilla Johansen
Iris Slazak Løken
Ingrid Selte
Ali Arshad
Maud Dedichen
Juni Olav

Produsenter:
Iris Slazak Løken
Maud Elisabeth Dedichen
Sigurd Skeidsvoll
Camilla Johansen
Haldis Hognestad Hasler

Det er spennende bilder som er valgt ut til årets utstilling på Fotogalleriet. Unge og nye fotokunstnere vil bli hørt. Elevene har laget en liten modell av galleriet for å prøve ut de ulike bildene - hvilke, hvor og hvordan er spørsmålene de har måttet stille seg. Det er mye som er usagt og hemmelig foreløpig - men torsdag kan alle få se hva det er som har pågått de siste ukene.

Les mer om fotogalleriet og se info om tidligere utstillingssamarbeid mellom Fotogalleriet og Elvebakken her.