Vant Amandus!

Sunny, Ulv og Logi fra Pulver Film på Elvebakken vant dokumentarklassen

Wenche er en institusjon på Elvebakken i seg selv. Hun elsker ungdommen og hun elsker det hun holder på med. Hver høst lager hun taco til middag for alle førsteklassingene som reiser på tur til Lunde. Dermed er fredagsbaguetten med taco - eller tacobaguette som den kalles - blitt en klassiker på Elvebakken som et symbol på stammespråk og internhumor. Det er blitt ganske mange tacomiddager gjennom halvannet tiår med flere hundre elever som kommer hver høst. Taco er kanskje det eneste Wenche ikke spiser selv lenger.  Munter Film på Elvebakken lagde en humoristisk reklamefilm for henne for et år siden. Ingen var forberedt på at den skulle gå viralt. Men etter at den var blitt sett av nær en million mennesker, fant vi ut at vi måtte fortelle folk litt mer om hvem Wenche egentlig er. Dermed gikk Pulver Film i gang med dokumentarfilmproduksjon. Det fikk de full uttelling for og kunne ta med seg prisen for beste dokumentarfilm hjem fra Amandusfestivalen 2017.  Filmen kan du se her.