Velkommen til Åpen Dag på Elvebakken!

åpen dag

Vi inviterer til et Infoshow i auditoriet med rektor og elever. Studieinspektør med flere holder foredrag om fagvalgskombinasjoner i jungelrommet. Maker Space og bølgetank er i aktivitet i H-bygget. Kunst, design og arkitektur har utstilling i tre etasjer med hologram og videomaleri i S-bygget med eget galleri. Elevrådet og revygjengen møter du på Solli plass (Solli plass på Elvebakken). Det sitter folk klare til å vise frem lydstudioet hvor både Cezinando og Vince har holdt til. Elevguider, lærere og rådgivere er her for å fortelle deg mer om livet på Elvebakken - med stor frihet, utrolige fagkombinasjoner, engasjert elevråd, spennende revyarbeid og hvor vi tror at det meste kan løses. 

Ja-skole

Vil du noe med skoletiden din? Liker du å utfordre deg selv? Sier du ja til å være en del av noe mer? Elvebakken er en ja-skole og en skole som vil noe mer…. Rektor Per Solli vil at skole også skal være en opplevelse.

Noe mer…

Revyen har utviklet en gjennomtenkt utviklingsprosess gjennom mange år. Elevrådet er aktivt, synlig og vant prisen for beste elevråd og beste prosjekt i 2017. Tillit, fleksibilitet, ansvarlighet og samarbeid er stikkord som vises gjennom studietid, mattesuppe, norskfrokost, skrivekurs i vinterferien og lørdagsskole. Lunde er blitt et begrep som inneholder latter, vennskap, teambuliding og opplevelser som bygger en spesiell Bakkakultur. 

Unike fagkombinasjoner

Grafisk design + markedsføring, psykologi + foto, nye medier + informasjonsteknologi, design og bærekraft + samfunnsøkonomi, entreprenørskap + film, er spennende fagkombinasjoner for fremtiden. Praktisk elektrofag med studiekompetanse eller forskerklasse med tilgang til egen bølgetank og Maker Space gir gode erfaringer for videre teknologiske studier. Dette er noen av mulighetene på Elvebakken.

Alumni

Elevene våre holder ofte kontakten videre. Samarbeidsprosjekter blir nettverk for fremtiden. De kommer ofte tilbake som assistenter, kursholdere og viktige inspiratorer. Du vet - en gang Bakkabarn - alltid Bakkabarn.