Elvebakken Talks

Elvebakken Talks er inspirert av Ted Talks.

E-Talks er et tilbud om foredrag eller workshops for elevene som kommer i tillegg til vanlig undervisning. Retorikk, opptrening av hukommelse, smart tidsbruk var nevnt og dette vil elevene få i løpet av høsten.

Norgesmester i hukommelse

Denne høsten er vi stolte over å invitere til tre inspirerende ettermiddagsforedrag. Først ut er norgesmester i hukommelse Oddbjørn By. Han besøker Elvebakken 9. september for å lære våre elever om hvordan de skal huske bedre. Oddbjørn, som er kjent fra tv, er ikke bare god til å memorere selv, han er også flink til å lære bort! Alle elever er oppfordret til å få med seg dette foredraget da dette blir en læringsøkt som man får nytte av resten av livet!

Getting Things Done

Den 7. oktober får elevene en innføring i metoden GTD, eller Getting Things Done ®. Dette handler om personlig produktivitet og Morten Rørvik, som er fast spaltist i Aftenposten, kommer til Elvebakken for å gi elever tips om hvordan man kan få mer kontroll og mer oversikt over alle oppgaver som skal gjøres.

Retorikk og presentasjonsteknikk

Høstens siste E Talks, onsdag 4. november, handler om retorikk og presentasjonsteknikk. Vibeke Holtskog har hjulpet mange med hvordan man skal få fram sitt budskap best mulig, og bli  den beste versjonen av seg selv!

Følg med på Elvebakkens kalender eller følg E-talks på Facebook