Elvebakkenrevyen

Mellomrom

Hjemmesiden til revyen 2018 finner du her.

Elvebakken har klatret opp i øverste divisjon blant skolene i Oslo og Akershus som lager sine egne revyer. Det er tre grunner til dét:

• byens fineste elever
  • en ledelse og lærere som er opptatt av at åra på Elvebakken skal være en totalopplevelse, der du kan bruke alle sider av deg selv
  • høye ambisjoner.

Godt og vel 300 elever bruker hvert år både skoletid og fritid til å toppe seg selv, lage tidenes beste revy og skape godt skolemiljø.  I revyen bruker du alle dine egenskaper i praksis, enten du vil sy kostymer, lage mat, spille i band, snekre kulisser, lage fest, stå på scenen eller jobbe med pr eller filmproduksjon. I vinterferien jobber vi døgnet rundt på skolen, for å komme i mål til premieren, som dette skoleåret er onsdag 28. februar 2018. Vi har vunnet revyprisen fire ganger og fått 10 6-ere på 14 forsøk, i tillegg til pris for beste skuespiller. Vi trenger deg for å toppe oss selv! Bli med på å lage magiske øyeblikk!