Elvebakkenrevyen

revy

Vel, det er egentlig opp til deg! Elvebakken har de siste tolv åra klatret opp i øverste divisjon blant skolene i Oslo og Akershus som lager sine egne revyer. Det er tre grunner til dét:

• byens fineste elever
  • en ledelse og lærere som er opptatt av at åra på Elvebakken skal være en totalopplevelse, der du kan bruke alle sider av deg selv
  • høye ambisjoner.

Godt og vel 300 elever bruker hvert år både skoletid og fritid til å toppe seg selv, lage tidenes beste revy og skape godt skolemiljø. I revyen bruker du alle dine egenskaper i praksis, enten du vil sy kostymer, lage mat, spille i band, snekre kulisser, lage fest, stå på scenen eller jobbe med pr eller filmproduksjon. I vinterferien jobber vi døgnet rundt på skolen, for å komme i mål til premieren, som i år er onsdag 2. mars 2016. I fjor vant vi prisen for årets beste musikalske nummer og var nominert i fem av seks kategorier. Ambisjonene i år er større. Vi har tross alt vunnet revyprisen fire ganger og fått åtte 6’ere på 12 forsøk. Vi trenger deg for å toppe oss selv!

Bli med på å lage magiske øyeblikk!

Hjemmesiden til revyen finner du her.