Studieforberedende Kunst, Design og Arkitektur

Bysilhuett

Gjennom praktisk arbeid lærer du å gjennomføre kreative prosesser og designutvikling, alene eller i samarbeid med andre. Gjennom slike prosesser jobber du med forskjellige teknikker; med skissetegning, produksjon av prototyper og modeller både to- og tredimensjonalt. Du lærer deg til å se innovative løsninger. Bruk av ulike materialer, verktøy og digitale programmer inngår i arbeidet for å fremstille løsningsforslag, prototyper, ferdige modeller og presentasjoner. Du lærer også bruk av digitale verktøy for å presentere ideer for en kunde eller oppdragsgiver både visuelt og verbalt.

Gjennom læringsprosessene utvikler du praktiske ferdigheter i og kunnskaper om arkitektur og formuttrykk, ulike materialer og teknikker og trener dine evner til kreativ problemløsning og estetiske bevissthet. Dette er ferdigheter som kommer til nytte i mange ulike utdanninger og yrker senere i livet.

Våre samarbeidspartnere

Elvebakken jobber opp mot miljøer innen kunst, design og arkitektur for å gi elevene mest mulig virkelighetsnær opplæring.

Arktitekturtriennalen 2016

Elvelangs

Kuma Oslo

Fra tidligere elever:

"Det beste Elvebakken gjorde for meg, var nok det faglige knyttet til formgivingslinjene. Jeg lærte mye nyttig innen tegning og fargelære, samt erfaringene av akttegning og ulike prosjekter har vært spesielt givende. Det har gitt meg en ekstra edge i forhold til kunstneriske prosjekter som jeg driver med på fritiden".

Kjersti Normann

Avdelingsleder,

Kreativ Avdeling

Send mail