Studieforberedende Kunst, Design og Arkitektur

KDA elevarbeid

Du lærer å bruke metodikk som Design Thinking/Design Sprint og ulike metoder innen innovasjonsdesign. Du jobber både digitalt og analogt. Du tegner, maler og bruker digitale designprogrammer. Med Creative Cloud og penn som skriver på skjerm har du uendelig mange muligheter. Du lærer om arkitektur og formuttrykk, ulike materialer og teknikker. Du trener dine evner til kreativ problemløsning og estetisk bevissthet. Du jobber med skissetegning, produksjon av prototyper og modeller både i to- og tredimensjonal form. Gjennom eksterne oppdrag får du praktisk erfaring med hvordan kunst, design og arkitektur samspiller med den virkelige verden i nåtid og fremtid.

Å ha trening i å finne løsninger, samarbeide, tenke kreativt og kunne uttrykke seg er kunnskap og ferdigheter som samfunnet ønsker at vi skal utvikle mer av - enten du velger en kreativ vei videre, eller noe helt annet.

Våre samarbeidspartnere

Elvebakken jobber opp mot miljøer innen kunst, design og arkitektur for å gi elevene mest mulig virkelighetsnær opplæring.

Fotogalleriet

Elvelangs

Kuma Oslo

Jorun Løvoll

Avdelingsleder, kreative fag

KDA Vg1 og Vg2

Send mail

Kjersti Normann

Avdelingsleder, kreative fag

KDA Vg3

Send mail

Elvebakken tilbyr

• Dyktige lærere som samarbeider godt
  • Tilgang på verksteder
  • Kombimaskin - med digital penn
  • Adobe Creative Cloud
  • 3D-teknologi og 3D-printer
  • Tilgang til fotostudio, redigeringssuiter og lydstudio
  • Prosjektorganisert undervisning
  • Realistiske oppdrag og oppgaver
  • Mulighet for spesiell studiekompetanse med realfag
  • Flott beliggenhet i "Den Kreative Akse langs Akerselva
  • Nærhet til gallerier og det offentlig byrommet
  • gullE - Elvebakkens Kreative Prisutdeling

Tidligere elever sier:

"Det beste Elvebakken gjorde for meg, var nok det faglige knyttet til formgivingslinjene. Jeg lærte mye nyttig innen tegning og fargelære, samt erfaringene av akttegning og ulike prosjekter har vært spesielt givende. Det har gitt meg en ekstra edge i forhold til kunstneriske prosjekter som jeg driver med på fritiden".