Durham & internasjonalisering

mange på sopelime

Ut fra gjeldende smittesituasjon er det vanskelig å planlegge for utvekslingstilbudet til Durham for skoleåret 21/22. Vi vil ta en endelig avgjørelse rett før påske.

New College Durham er en stor og moderne skole som i tillegg til å tilby ulike program på videregående nivå, har tilbud om ulike bachelorutdanninger. Det gir et stort og variert elevmiljø med et stort innslag av internasjonale studenter.  Skolen har fått en spesiell utmerkelse for sin kvalitet på opplæringen og er tildelt statusen Beacon College, som er et kvalitetsstempel som bare ca. tre prosent av britiske skoler har oppnådd.

Fortsatt et Bakkabarn

Elvebakkens elever får en personlig tutor som følger opp både skolefaglige  ting  og livet i vertsfamilien. Elevene fra Elvebakken er fortsatt "Elvebakken-elever" mens de er i Durham, og vi holder jevnlig kontakt med med elevene gjennom året. Vi kommer også over og tar elevene med på en høstferietur til Belfast og Dublin for at de skal bli enda bedre kjent med hverandre, land og kultur. 

Mange fagvalg

Elvebakkens elever integreres i klasser med de engelske elevene og går opp til engelsk eksamen. Det betyr at elevene kan velge blant alle fagene som College tilbyr, noe som gir mange muligheter for valg videre på Vg3 og senere. 

Mer info finner du her.

For spørsmål, ta kontakt med Marta Galella

Grunnet Coronapandemien er søknadsfristen utsatt.

 

Mer om programfag i utvekslingsåret

Mer om Durham

https://www.youtube.com/watch?v=d9mvn7m_wWk

Presentasjon av Durham college

 

 

 

 

Fire jenter på sopelime

Fra tidligere elever:

"Det beste Elvebakken gjorde for meg var uten tvil å sende meg til Durham. Vi lærte om England, kulturen og språket, ble kjent med mange nye mennesker, men aller viktigst, vi lærte så utrolig mye om oss selv, mye vi ikke hadde lært hjemme i Oslo. Utveksling er så mye mer enn bare skole, skolen er bare en liten del av det."

Neste års reiseprogram

Vi planlegger for at utvekslingsprogrammet til Durham skal gå som normalt skoleåret 2021-2022, men på grunn av utfordringer knyttet til Covid-19 og Brexit er søknadsfristen utsatt.

Ut fra gjeldende smittesituasjon er det vanskelig å planlegge for utvekslingstilbudet til Durham for skoleåret 21/22. Vi vil ta en endelig avgjørelse rett før påske.