Elvebakkenrevyen

Plakat for Elvebakkenrevyen

Hjemmesiden til revyen 2018 finner du her.

Den fineste promofilmen ever made finner du her.

Anmeldelse av revyen 2018, VI MÅ SNAKKE OM MILJØ, finner du her.

Elvebakken har klatret opp i øverste divisjon blant skolene i Oslo og Akershus som lager sine egne revyer. Det er tre grunner til dét:

• byens fineste elever
  • en ledelse og lærere som er opptatt av at åra på Elvebakken skal være en totalopplevelse, der du kan bruke alle sider av deg selv
  • høye ambisjoner.

Godt og vel 300 elever bruker hvert år både skoletid og fritid til å toppe seg selv, lage tidenes beste revy og skape godt skolemiljø.  I revyen bruker du alle dine egenskaper i praksis, enten du vil sy kostymer, lage mat, spille i band, snekre kulisser, lage fest, stå på scenen eller jobbe med pr eller filmproduksjon. I vinterferien jobber vi døgnet rundt på skolen, for å komme i mål til premieren, som dette skoleåret er onsdag 28. februar 2018. Vi har vunnet revyprisen fire ganger og fått 10 6-ere på 14 forsøk, i tillegg til pris for beste skuespiller. Vi trenger deg for å toppe oss selv! Bli med på å lage magiske øyeblikk!