Elevrådet

Elevrådet 2017 gruppebilde

Hver klasse på skolen har én representant og én vara i elevrådet, og med rundt 1300 elever på skolen gir det et elevråd med nærmere 80 medlemmer. Denne forsamlingen holder åpne møter annenhver torsdag på Ø-245.

På nyåret velges et elevrådsstyre, i år bestående av åtte elever fra ulike trinn og linjer. Styret er ansvarlig for elevrådets daglige drift, for eksempel å ta tak i engasjement hos elevene og organisere videre arbeid med ideene deres.

Elevrådets gode arbeid blir lagt merke til. I 2016 vant elevrådet Utdanningsdirektoratets og Elevorganisasjonens pris for Oslos beste elevråd. Det vant samme pris i 2012, og i 2013 ble elevrådet kåret til Oslos beste elevdemokrati.

I vårsemesteret 2017 har elevrådet en rekke planer. Blant annet arbeider det for flere elevlag og sosiale arrangementer hver uke. I juni utgår ordinær undervisning for at elevrådet skal arrangere en temauke og bringe fokus på hvordan Elvebakken-elever kan gjøre en forskjell for integreringssituasjonen i Norge i dag.

Elevrådet kan kontaktes på Facebook og på mailadressen elevrad.elvebakken@gmail.com

Elevrådsstyret 2016/2017

Elevrådsleder: Amanda Hylland Spjeldnæs
Nestleder: Simen Aspaas
Sekretær: Nova Maria Lie

Styremedlemmer: Dominic Ruiz Høyer, Henrik Seem, Zuhayr Hussein Abdi, Mashiatt Mahazabin IsLam og Ragnhild Leganger.