Elevrådet 2019

Elevrådsstyret 2019-2020

Hver klasse på skolen har én representant og én vara i elevrådet, og med rundt 1300 elever på skolen gir det et elevråd med nærmere 80 medlemmer. Denne forsamlingen holder åpne møter annenhver torsdag på Ø-245.

På nyåret velges et elevrådsstyre, i år bestående av åtte elever fra ulike trinn og linjer. Styret er ansvarlig for elevrådets daglige drift, for eksempel å ta tak i engasjement hos elevene og organisere videre arbeid med ideene deres.

Elevrådets gode arbeid blir lagt merke til. I 2016 vant elevrådet Utdanningsdirektoratets og Elevorganisasjonens pris for Oslos beste elevråd. Det vant samme pris i 2012, og i 2013 ble elevrådet kåret til Oslos beste elevdemokrati. I 2017 ble de igjen kåret til beste elevråd. Våren 2017 arrangerte elevrådet en temauke hvor de ønsket å sette fokus på hvordan Elvebakken-elever kan gjøre en forskjell for integreringssituasjonen i Norge i dag. For dette vant de årets prosjekt for 2017.

Elevrådet jobber aktivt for å få flere elevlag og sosiale arrangementer. Så ofte som mulig arrangerer de Happening på Solli plass = aktiviteter på studie- og karrieresenteret.

Hvert utgår ordinær undervisning en uke i juni og elevrådet tar over skolen.

Elevrådet kan kontaktes på Facebook og på mailadressen elevrad.elvebakken@gmail.com

ALLE BILDER: SIGURD JOHANNES KRISTIANSEN

Elevrådsstyret 2019-2020